Valmiit projektit

Suunnittelemme suurella intohimolla & asennamme ammattitaidolla kamera- ja hälytysjärjestelmät sekä tietoliikenneratkaisut - aina kohdetta kunnioittaen.

Katso alta kuinka paransimme asiakkaidemme turvallisuutta toteuttamissamme projekteissa.

Gatorade Center

Turkulainen jääkiekkojoukkue HC TPS pelaa Gatorade Centerissä kotipelinsä, jonka lisäksi hallissa järjestetään lukuisia tapahtumia vuodessa. Saimme kunnian toteuttaa Gatoraden videovalvontajärjestelmän päivityksen. Loimme yhteistyössä Gatoraden turvallisuuspäällikön sekä tekniikkatiimin kanssa juuri hallin tarpeita palvelevan ratkaisun. Avainasemassa projektissa oli valvonnan muunneltavuus tapahtuman mukaan, tarkka kuva sekä helppo ja nopea hallittavuus paikasta riippumatta.

@gatoradecenter 

www.gatoradecenter.fi


K-Market Jokiranta

Lokakuussa 2023 Turkuun avattiin Suomen upein K-Market, jonne saimme kunnian suunnitella ja toteuttaa turvallisuusratkaisut. 

K-Market Jokiranta sijaitsee Turun jokirannassa upeassa juuri saneeratussa kiinteistössä. Kaupan kruunu on kauniit vanhat tiiliseinät, joiden kaveriksi on valittu modernit mustat yksityiskohdat sekä musta katto. Kohdetta kunnioittaen valitsimme kameravalvontaan M&M Turvapalveluiden Black Edition -mallin mustat valvontakamerat. 

Kauppiaan toiveena oli monta näyttöä yhden sijaan myymälän näkymän seuraamiseksi. Näin myymälässä yksinkin työskentelevän olisi vaivatonta seurata kaupan tapahtumia kameravalvonnan avulla hoitaessaan myymälän lukuisia työtehtäviä. 

@kmarketjokiranta

www.k-ruoka.fi/kauppa/k-market-jokiranta

"Kumppani, jonka sanaan ja osaamiseen voi luottaa sataprosenttisesti."

- Jerko Seppälä, Kauppias K-Market Jokiranta & K-Market Hansakortteli

Turun linja-autoasema

Turun linja-autoasema remontoitiin vanhaa kunnioittaen ja se avautui asiakkailleen vuonna 2021. Saimme kunnian toteuttaa Turun linja-autoasemalle videovalvonnan. Suunnittelimme ja asensimme valvonnan määräykset huomioon ottaen. Erityistä huomiota kiinnitimme kiinteistön arvokkaaseen ulkokuoreen ja sen ilkivallan ehkäisyyn. Toteutimme laadukkaan videovalvonnan avulla rakennukseen myös henkilölaskennan, jonka avulla asiakkaamme saa arvokasta dataa rakennuksen käyttöasteesta.


www.turunlinjaautoasema.fi


Ristorante Dennis

Legendaarinen Ristorante Dennis avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1975. Vuonna 2023 ravintolan historia jatkuu Turussa Linnankadulla ravintoloitsija Kim Rafkinin luotsaamana ja me olemme ilolla mukana turvaamassa turkulaista upeaa ravintolaa!

Toteutimme vanhaa kunnioittaen Ristorante Denniksen valvontajärjestelmät vastaamaan tämän päivän vaatimuksia.

@pizzeriadennis

www.dennis.fi

"Kun päätimme käynnistää uudelleen Denniksen toiminnan niin ajankohtaiseksi tuli myös hyvän ja turvallisen yhteistyökumppanin hankkiminen turvallisuus puolelle. Tähän haluttiin ikään kuin meitä vastaava eli yksityinen pieni , ketterä ja ahkera. Palvelu on ollut hyvää ja osaamisen taso korkealla. Apu on aina lähellä ja meillä (henkilökunnalla) hyvä ja turvallinen olla."

- Kim Rafkin, Ravintoloitsija Pizzeria Dennis

Villa Havu

Vuoden 2023 asuntomessujen kohde Villa Havu sijaitsee omarantaisella tontilla Loviisan Kuningattarenrannassa. Villa Havun asukkaat toivoivat upeaan asuntoon laadukkaan valvontajärjestelmän tyylikkyydestä tinkimättä.

Toteuttamamme valvontajärjestelmä on suunniteltu kunnioittamaan kohteen kaunista arkkitehtuuria ja huolella suunniteltua sisustusta.
Kohteeseen suunnittelemamme ja toteuttamamme WiFi verkko levittäytyy kaikkiin kohteen rakennuksiin tasaisesti.

Valvontajärjestelmän kamerat on liitetty kohteen ABB home at free taloautomaatiojärjestelmään. 

@villa_havu

www.asuntomessut.fi


Aura Golf

Aura Golfiin suunnittelimme ja toimitimme ensin kameravalvontajärjestelmän.
Aura Golfissa oli pitkään harkittu myös hälytysjärjestelmän hankintaa. Hälytysjärjestelmän harkinnan takana oli ollut ajatus siitä, että sen käyttö saattaisi olla liian haasteellista, sillä valvottavana olisi neljä erillistä rakennusta.
Kameravalvontajärjestelmä Aura Golfissa oli toiminut moitteettomasti, joten pääsimme suunnittelemaan myös hälytysjärjestelmäratkaisua. Tavoitteena oli saada kaikki neljä rakennusta valvontaan kustannustehokkaasti, jonka saimme toteutettua Ajax -hälytysjärjestelmän avulla. Rakennukset ovat nyt helposti hallittavissa hälytysjärjestelmässä myös erillisinä kokonaisuuksina.

@auragolf

www.auragolf.fi

"Uusimme golfkentän valvonta- ja hälytysjärjestelmät. Asennukset toimivat nopeasti sekä ammattitaitoisesti ja jälkihoito on pelannut loistavasti. Saamme aina vastaukset kysymyksiin ja palautteisiin reagoidaan viipymättä. Voin lämpimästi suositella!"

- Sami Pere, toiminnanjohtaja Aura Golf

Infraroad

Infraroad Oy avasi uudet upeat tilat Turun Runosmäkeen.
Suunnittelimme koko alueen kattavan videovalvonnan, hälytysjärjestelmän sekä kulunvalvonnan.
Alue on aidattu ja jo tilojen rakennusaikana asensimme alueelle väliaikaiset kamera- sekä hälytysjärjestelmät.
Kohteiden (toimistorakennus ja halli) valmistuttua asensimme kiinteän kamera- ja hälytysjärjestelmän sekä kulunvalvonnan.
Kohteen portille lisättiin myös rekisterikilven tunnistus, jolloin portti aukeaa automaattisesti tietyille ajoneuvoille.

@infraroad

www.infraroad.fi


Autoklinikka Oy

Autoklinikka -yhtiöt avasi uuden toimipisteen Turun Itäharjulle.
Asiakkaan toiveissa oli kameravalvonnan lisäksi myös hälytysjärjestelmä.
Autoklinikalla oli ketjusopimus Verisure Oy:n kanssa, joten toteutimme tiloihin Verisure -hälytysjärjestelmän asennuksen. Sen lisäksi suunnittelimme ja toteutimme ulkotilojen videovalvontajärjestelmän mm. mahdollista ilkivaltaa ja varkauksia silmällä pitäen.

Verisure -hälytysjärjestelmän langattomuus mahdollisti sen, että saimme jo tilojen remontoinnin aikana kiinteistön valvontaan. Hälytysjärjestelmää laajennettiin tilojen valmistuttua.

@autoklinikka

www.autoklinikka.fi


Haluaisitko dokumentoida projektisi tai jakaa sen edistymistä reaaliajassa asiakkaillesi laadukkaan kameravalvonnan avulla? 

Toimitamme avaimet käteen -periaatteella järjestelmän projektisi valmistumisen dokumentointia varten. Kuvat projektista ovat nähtävillä toiveidesi mukaan vaikka päivittäin, viikoittain tai kvartaaleittain. Voit tilata itsellesi laadukkaan timelapse -videon projektistasi, jota voit käyttää esimerkiksi markkinointiin tai koulutukseen.

Timelapse -videolle on mahdollista koota materiaalia myös usean eri valvontakameran tallenteista. Live-videota on voidaan jakaa reaaliajassa myös verkkosivuilla, mikäli toiveissa on esimerkiksi esittää asiakkaille projektin edistymistä.


Mantun Grilli

Mantun Grillillä oli pohdittu kameravalvontajärjestelmän hankintaa jo pitkään. Mielikuva oli ollut, että järjestelmän hankita olisi arvokasta tiloihin sekä tarpeeseen nähden.
Toiveena oli saada tarvittaessa tallenteita esimerkiksi grillin ulkopuolen tapahtumista, jotteivat ne jäisi vain silmännäkijähavaintojen varaan.
Saimme suunniteltua kattavan kameravalvontajärjestelmän asiakkaan budjettiin ja tarpeisiin sopivaksi.
Grillin rajallisen tilan vuoksi näyttöä ei asennettu grillille. Tallenteiden purku kamerapalvelimelta tapahtuu etäyhteyden avulla.

@mantungrilli

www.mantungrilli.fi


K-Market Puhakka

K-Market Puhakan remontin yhteydessä oli toiveissa päivittää kamerajärjestelmä hyödyntäen olemassa olevia koaksiaalikaapeleita.
Lisäsimme K-Market Puhakka tiloihin olemassa olevien analogisten kameroiden lisäksi muutamia uusia IP-kameroita, jolloin järjestelmästä tuli hybridijärjestelmä.
Myymälään molemmille kassoille asennettiin näytöt, joista näkee myymälän tapahtumat.
Takatiloista löytyy valvomo, jossa voidaan seurata kameroiden livekuvaa ja ladata tarvittaessa tallenteita.

@kmarketpuhakka

www.puhakka.info