Palvelumme

Kameravalvonta

Älykkäällä kameravalvonnalla saat selville esimerkiksi asiakasvirrat, varaston tilanteen sekä tuotat automatisoidut kuulutukset, kun väärällä alueella kuljetaan.

Hälytysjärjestelmä

Hälytysjärjestelmät vuosien kokemuksella. Teemme tiivistä yhteistyötä turvallisuusalan suurimpien toimijoiden kanssa, jonka ansiosta pystymme luomaan sinulle ainutlaatuisia turvallisuusratkaisuja.

Tietoliikenne

Toteutamme langattomat sekä kiinteät verkkoratkaisut. Teemme verkon suunnittelun, asennustyön, käyttöönoton sekä dokumentoinnin.

Kulunvalvonta

Tarjoamme sinulle ammattitaidolla valitun kulunvalvontajärjestelmän, joka auttaa sinua luomaan turvallisen työympäristön ja turvaamaan omaisuutesi.

Huolto & Ylläpito

Kattavat ja laadukkaat huolto sekä ylläpitopalvelut valvontajärjestelmiisi, jolloin saat keskittyä sen vaivattomaan käyttöön sekä säästät aikaa.

Centro Cloud -palvelu

Ainutlaatuinen Centro Cloud -palvelu kerää yrityksesi turvallisuustiedot yhteen, josta ne on vaivattomasti saatavillasi.

Tutustu projekteihimme

Turun linja-autoasema

"Suunnittelimme ja asensimme valvonnan määräykset huomioon ottaen. Erityistä huomiota kiinnitimme kiinteistön arvokkaaseen ulkokuoreen ja sen ilkivallan ehkäisyyn."

K-Market Jokiranta

"Lokakuussa 2023 Turkuun avattiin Suomen upein K-Market, jonne saimme kunnian suunnitella ja toteuttaa turvallisuusratkaisut." 

Autoklinikka

"Sen lisäksi suunnittelimme ja toteutimme ulkotilojen videovalvontajärjestelmän mm. mahdollista ilkivaltaa ja varkauksia silmällä pitäen."