Kameravalvonta

Kameravalvonta

Kameravalvonta on tehokas tapa rikosten ja ilkivallan ennalta ehkäisyyn sekä jälkiselvitykseen. Oikein toteutettuna kameravalvonta toimii kun sitä tarvitaan, säästää rahaa ja tuottaa turvallisuuden tunteen asiakkaille sekä työntekijöille.

Älykkäällä kameravalvonnalla saat selville esimerkiksi asiakasvirrat, varaston tilanteen sekä tuotat automatisoidut kuulutukset, kun väärällä alueella kuljetaan.

Toteutamme ammattimaisen asennuksen kohteesta riippumatta. Opastamme ja ohjeistamme kameravalvonnan hankinnassa, toteuttamisessa sekä teemme tarvittavat ilmoitukset ja asiakirjat. Yrityksemme vastaavana hoitajana toimii Miikka Kurvinen (TVEAT ja ins.). Häneltä saat lisätietoja ilmoitus- ja asiakirja asioissa.

KAMERAVALVONNAN HYÖDYT

  • ennalta ehkäisee rikokset
  • helpottaa tapahtumien jälkiselvitystyötä
  • lisää turvallisuudentunnetta
  • pitkäikäinen investointi
  • älykkäät ominaisuudet
  • välitön reagointi tapahtumiin

Referenssejä kameravalvonnasta

Turun linja-autoasema

"Suunnittelimme ja asensimme valvonnan määräykset huomioon ottaen. Erityistä huomiota kiinnitimme kiinteistön arvokkaaseen ulkokuoreen ja sen ilkivallan ehkäisyyn."

K-Market Jokiranta

"Lokakuussa 2023 Turkuun avattiin Suomen upein K-Market, jonne saimme kunnian suunnitella ja toteuttaa turvallisuusratkaisut." 

Autoklinikka

"Sen lisäksi suunnittelimme ja toteutimme ulkotilojen videovalvontajärjestelmän mm. mahdollista ilkivaltaa ja varkauksia silmällä pitäen."

"Kumppani jonka sanaan ja osaamiseen voi luottaa sataprosenttisesti."

- Jerko Seppälä / Kauppias K-Market Jokiranta & K-Market Hansakortteli